• Νέο DS 4
  Νέο DS 4
  Δυναμική σχεδίαση, έντονη προσωπικότητα
 • Νέο DS 4
  Νέο DS 4
  Συνδιασμός δύναμης και κομψότητας
 • Νέο DS 4
  Νέο DS 4
  Eκλεπτυσμένο & μοναδικό

Citroën Νέο DS 4

Eκλεπτυσμένο & μοναδικό

Το Νέο DS 4 συνδυάζει την κομψότητα με τη σπορ εμφάνιση. Πρόκειται για ένα μοναδικό αυτοκίνητο της premium κατηγορίας, που χαρίζει ανεπανάληπτη αίσθηση οδήγησης, ενώ το πολυτελές εσωτερικό του φέρει τη σφραγίδα της γαλλικής τεχνογνωσίας. Η υπεροχή του Νέου DS 4 είναι τέτοια, ώστε πραγματικά δεν επιδέχεται σύγκριση.

To εμπρός μέρος του Νέου DS 4 φιλοξενεί τη μάσκα «DS Wings» με επιχρωμιωμένο περίγραμμα που εκτείνεται προς τα πλάγια και συναντά τα φωτιστικά σώματα. Τα φωτιστικά σώματα «DS LED Vision» συνδυάζουν την ισχύ της τεχνολογίας Xenon με τα στοιχεία LED, καθώς και νέους δείκτες κατεύθυνσης κυλιόμενης λειτουργίας. Αυτά τα φωτιστικά σώματα προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη ορατότητα, χάρη στην εξαιρετική ποιότητα φωτισμού των προβολέων και των φώτων πορείας. Με τη συνδυασμένη λειτουργία τριών μονάδων φωτισμού LED και μίας μονάδας Xenon, ο φωτισμός είναι δυνατός και ομοιογενής για μεγαλύτερη άνεση κατά τη νυκτερινή οδήγηση.

Το Νέο DS 4 σας προσκαλεί να απολαύσετε την οδήγηση τόσο μέσα στην πόλη όσο και σε μακρινές διαδρομές στον αυτοκινητόδρομο. Τα άριστα κρατήματά του προσφέρουν ευχαρίστηση και αίσθηση απόλυτου ελέγχου, οι οποίες ενισχύονται από σύγχρονα συστήματα εξοπλισμού όπως ειδοποίηση για ακούσια υπέρβαση διαγράμμισης, έλεγχο τυφλού σημείου και περιοριστή-ρυθμιστή ταχύτητας. Θα μετακινείστε μέσα σε ένα δυναμικό περιβάλλον κορυφαίας άνεσης, όπως μαρτυρά η σιλουέτα του αυτοκινήτου, η οποία συνδυάζει τις περιορισμένες εξωτερικές διαστάσεις (4,28 m) με το ευρύχωρο εσωτερικό που φιλοξενεί άνετα 5 άτομα. Ας μην παραλείψουμε όμως και τα πρακτικά χαρακτηριστικά του Νέου DS 4, όπως είναι ο μεγάλος (359 l VDA) και ευέλικτος (πίσω πόρτα, καθίσματα αναδιπλούμενα σε διάταξη 1/3 – 2/3) χώρος αποσκευών.

Citroën Νέο DS 4
Citroën Νέο DS 4

Διαθέσιμοι κινητήρες

Τo Νέo DS 4 διαθέτει μία πλούσια γκάμα κινητήρων βενζίνης και diesel. Στις εκδόσεις diesel, η σειρά DS διατίθεται με κινητήρες BlueHDi τελευταίας γενιάς οι οποίοι εξασφαλίζουν υψηλές επιδόσεις σε συνδυασμό με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και εξαιρετικά μειωμένες εκπομπές CO2. Τα αποτελέσματα αυτά οφείλονται σε εργασίες βελτίωσης των κινητήρων (βελτίωση απόδοσης, επίστρωση χαμηλής τριβής τύπου Diamond Like Carbon, μείωση μηχανικών απωλειών κ.ά.), καθώς και στο πρωτοποριακό και αποδοτικό σύστημα εξάτμισης. Στις εκδόσεις βενζίνης, πραγματικό διαμάντι αποτελεί ο 1.2 PureTech 130 S&S με την εξαιρετική του ιπποδύναμη και τη χαμηλή του κατανάλωση.

Το Νέο DS 4 με το αυτόματο κιβώτιο ΕΑΤ6 θα σας καταπλήξει με την ευελιξία του, την ήπια αλλαγή σχέσεων και τη δυναμική συμπεριφορά του. Το νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων επιδεικνύει μοναδικές επιδόσεις, όπως πιο γρήγορη αλλαγή σχέσεων (κατά 40%) και εξαιρετικά άνετη χρήση (απουσία κραδασμών). Επιτυγχάνει την ιδανική ισορροπία μεταξύ μειωμένης κατανάλωσης καυσίμου και απόλαυσης κατά την οδήγηση.
– Πιο γρήγορη και ήπια εναλλαγή σχέσεων,
– μειωμένες εσωτερικές τριβές κτλ..

Νέο DS 4 Νέο DS 4 Νέο DS 4 Νέο DS 4 Νέο DS 4 Νέο DS 4 Νέο DS 4 Νέο DS 4 Νέο DS 4 Νέο DS 4 Νέο DS 4 Νέο DS 4