• C4
  Νέο C4
  Mε έγχρωμη οθόνη αφής 7″ και ενσωματωμένο Navigation
 • C4
  Νέο C4
  Με νέους κινητήρες EURO 6 που συνδιάζουν οικονομία και επιδόσεις
 • C4
  Νέο C4
  Περισσότερος χώρος για μεγαλύτερα παιχνίδια

Citroën C4

Μια μοναδική εμπειρία οδήγησης

Το CITROËN C4 αποκαλύπτει από την πρώτη ματιά το στιβαρό και δυναμικό του χαρακτήρα. Οι ανασχεδιασμένοι προβολείς προσδίδουν στο εμπρός μέρος τη χαρακτηριστική του εμφάνιση. Την εκφραστικότητα των φωτιστικών σωμάτων που εκτείνονται προς τα φτερά υπογραμμίζουν τα φώτα ημέρας LED, δημιουργώντας μια μοναδική και άμεσα αναγνωρίσιμη φωτεινή υπογραφή. Στο πίσω μέρος, τα νέα 3D φωτιστικά σώματα προηγμένης τεχνολογίας αναδεικνύουν το μοντέρνο και δυναμικό σχεδιασμό του αυτοκινήτου, τονίζοντας παράλληλα τον κομψό του χαρακτήρα. Η αίσθηση της κομψότητας ενισχύεται από την ακρίβεια των σχεδιαστικών γραμμών, τις λεπτομέρειες χρωμίου και τις ζάντες αλουμινίου 17" νέας σχεδίασης.

Στο εσωτερικό του CITROËN C4 κυριαρχεί η άνεση και η πολυτέλεια καθώς είναι κατασκευασμένο από υλικά κορυφαίας ποιότητας που αντιστοιχούν στο ανώτατο επίπεδο εξοπλισμού της κατηγορίας όπως ταμπλό μαλακής υφής, δερμάτινο τιμόνι, διακοσμητικά χρωμίου στο τιμόνι, στους αεραγωγούς και στον μοχλό ταχυτήτων. Τα κορυφαία επίπεδα άνεσης και εργονομίας εκφράζονται μέσω των άνετων καθισμάτων και της νέας κεντρικής κονσόλας μοντέρνας αισθητικής με την ενσωματωμένη έγχρωμη οθόνη αφής 7". Το εσωτερικό του CITROËN C4 είναι εξαιρετικά άνετο χάρη στο μακρύ μεταξόνιο των 2,61 m που προσφέρει υψηλά επίπεδα άνεσης σε όλους τους επιβάτες. Οι πολυάριθμοι αποθηκευτικοί χώροι (μεγάλο ντουλαπάκι συνοδηγού, θήκες στις εμπρός πόρτες, αποθηκευτικοί χώροι κάτω από τα καθίσματα κτλ.) αναδεικνύουν τον πρακτικό και λειτουργικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Επίσης, τα πίσω διαιρούμενα καθίσματα και η θυρίδα για μεταφορά πέδιλων του σκι ή αντικειμένων μεγάλου μήκους προσφέρουν ακόμα περισσότερη ευελιξία διαρρύθμισης. Ο χώρος αποσκευών του CITROËN C4 χωρητικότητας 408 λίτρων αποτελεί ορόσημο για τα δεδομένα της κατηγορίας του. Το τετραγωνισμένο σχήμα του, το χαμηλό κατώφλι φόρτωσης και οι εύχρηστες θήκες αποθήκευσης τον κάνουν πλήρως εκμεταλλεύσιμο.

Το σύστημα διεύθυνσης ακριβείας του C4 επιδεικνύει την αξιόπιστη οδική συμπεριφορά ενός αυτοκινήτου CITROËN. Χαρακτηρίζεται από άριστα ελεγχόμενες πλευρικές κλίσεις και υψηλή απόκριση κατά τη διάρκεια απότομων ελιγμών αποφυγής εμποδίων ή έκτακτης ανάγκης, διευκολύνοντας έτσι την οδήγηση και παρέχοντας παράλληλα στον οδηγό την αίσθηση απόλυτου ελέγχου.

Citroën C4
Citroën C4

Διαθέσιμοι κινητήρες

Οι πρωτοποριακοί κινητήρες βενζίνης PureTech, οι οποίοι σχεδιάστηκαν και κατασκευάζονται στη Γαλλία, εξασφαλίζουν κορυφαίες επιδόσεις και έως 25% μείωση στην κατανάλωση καυσίμου. Το CITROËN C4 εξοπλίζεται με δύο νέους κινητήρες βενζίνης Euro 6: τον 1.2 PureTech 110Hp (κατανάλωση από 4,8 l/100 km και εκπομπές ρύπων 112 g/km) και τον 1.2 PureTech 130Hp με σύστημα Stop & Start (κατανάλωση από 4,7 l/100 km και εκπομπές ρύπων 107 g/km).  

Επίσης το C4 εξοπλίζεται με τους νέους κινητήρες πετρελαίου 1.6 BlueHDi 100Hp με σύστημα Stop & Start (κατανάλωση από 3,3 l/100 km και εκπομπές ρύπων 86 g/km),  τον 1.6 BlueHDi 120Hp με σύστημα Stop & Start (κατανάλωση από 3,6 l/100 km και εκπομπές ρύπων 95 g/km). Οι κινητήρες αυτοί συνδυάζουν την απόλαυση των επιδόσεων υψηλού επιπέδου με τη χαμηλή κατανάλωση και τις μειωμένες εκπομπές ρύπων.

Oι κινητήρες 1.2 PureTech 130Hp S&S και 1.6 BlueHDi 120Hp S&S διατίθονται με της νέας γενιάς αυτόματο κιβωτίο AISIN 6 σχέσεων. Αυτή η νέα γενιά αυτόματων κιβωτίων, προσφέρει εξαιρετική οδηγική απόλαυση και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου, σε σύγκριση με τα καλύτερα μηχανικά κιβώτια. Χρησιμοποιούν την τεχνολογία Quickshift , (γρήγορες εναλλαγές ταχυτήτων, γραμμικότητα και ευχάριστη χρήση) ενω ο σχεδιασμός του μειώνει δραστικά την εκπομπή καυσαερίων CO2, από 15 ως 20 g/km, σε σύγκριση με προηγούμενης γενιάς

C4 C4 C4 C4 C4 C4 C4 C4 C4