• Νέο Berlingo Multispace
  Νέο Berlingo Multispace
  Eυρύχωρο και ανθεκτικό
 • Νέο Berlingo Multispace
  Νέο Berlingo Multispace
  Κομψό και πρακτικό με μεταβαλλόμενο εσωτερικό
 • Νέο Berlingo Multispace
  Νέο Berlingo Multispace
  Ευρύχωρο και ιδανικό για διαδρομές εκτός πόλης
 • Νέο Berlingo Multispace
  Νέο Berlingo Multispace
  Feel young, feel together

Citroën Νέο Berlingo Multispace

Feel young, feel together

Το νέο Berlingo έχει ένα ελκυστικό σχήμα που ξεχωρίζει από τα σημερινά αυτοκίνητα. Με τη νέα μάσκα και τα φωτα ημέρας τεχνολογίας LED, το μπροστινό του μέρος παρουσιάζει ένα φρέσκο και εκφραστικό βλέμμα. Το έξυπνα σχεδιασμένο εσωτερικό του σας προσφέρει απαράμιλλη ευελιξία και άνεση: έως 7 θέσεις με αρκετό χώρο. 

To Modutop έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται από όλους συμπεριλαμβανομένων των παιδιών! Ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης της οροφής είναι άμεσα προσβάσιμος από το πίσω παράθυρο που ανοίγει. Με ανοιγόμενο τζάμι και οι αεραγωγους, οι επιβάτες έχουν χαρακτηριστική άνεση. Σπονδυλωτή μπάρα οροφής που κάνει εύκολη τη μεταφορά των πραγμάτων. Το Modutop® είναι ένα πρακτικο, φωτεινό και ευάερο χαρακτηριστικό. Με τρεια σε πέντε ανεξάρτητα, αφαιρούμενα πίσω καθίσματα, όλα το ίδιο μέγεθος, κάθε επιβάτης κάθεται άνετα

Το νέο Berlingo Multispace εκφράζει την πλήρη εξατομικευμένη άνεση. Η ευρύχωρη καμπίνα προσφέρει εξαιρετικό χώρο για τα πόδια των επιβατών στο πίσω μέρος σε συνδυασμό με μια γενναιόδωρη χωρητικότητα του χώρου αποσκευών από 675 λίτρα έως 3.000 λίτρα με την δεύτερη σειρά καθισμάτων κάτω. Χρήσιμοι και έξυπνοι σχεδιασμένοι χώροι, ένα βασικό χαρακτηριστικό του Berlingo! Διανέμονται έξυπνα γύρω από την καμπίνα και μπορούν να προσθέσουν έως και 170 λίτρα αποθήκευσης (ανάλογα με την έκδοση).

Citroën Νέο Berlingo Multispace
Citroën Νέο Berlingo Multispace

Διαθέσιμοι κινητήρες

Η Citroën εντάσσει τη φιλοσοφία για προστασία του περιβάλλοντος σε κάθε πτυχή της χρήσης και λειτουργιάς των αυτοκινήτων της Καινοτόμοι και δυναμικοί, οι κινητήρες της μάρκας επιτυγχάνουν τις χαμηλότερες τιμές εκπομπών ρύπων ανά κατηγορία.

Tο Berlingo Multispace εξοπλίζεται με τους νέους κινητήρες πετρελαίου 1.6 BlueHDi 75hp (κατανάλωση από 5,1 l/100 km και εκπομπές ρύπων 113 g/km) και τον 1.6 BlueHDi 100 (κατανάλωση από 5,1 l/100 km και εκπομπές ρύπων 113 g/km) . Ο κινητήρας BlueHDi 100Hp με σύστημα Stop&Start μπορεί να συνδυαστεί με το αυτοματοποιημένο μηχανικό κιβώτιο ETG (Efficient Tronic Gearbox). Αυτό το κιβώτιο 6 σχέσεων χάρη στην επιλογή αργής λειτουργίας που διαθέτει και τη βελτιωμένη διαχείριση αλλαγής ταχυτήτων, προσφέρει άνετη οδήγηση ακόμα και σε συνθήκες πυκνής κυκλοφοριακής κίνησης. 

Νέο Berlingo Multispace Νέο Berlingo Multispace Νέο Berlingo Multispace Νέο Berlingo Multispace Νέο Berlingo Multispace Νέο Berlingo Multispace Νέο Berlingo Multispace Νέο Berlingo Multispace Νέο Berlingo Multispace