Νέο Jumper

Αξιόπιστο εργαλείο δουλείας

Citroën Νέο Jumper

Αξιόπιστο εργαλείο δουλείας

Το νέο Jumper ενσωματώνει την πιο πρόσφατη τεχνολογία και όλη την τεχνογνωσία Citroën σε τομείς όπως το design, η εργονομία (διασύνδεση και άνεση), η ασφάλεια και η οικονομία. Το νέο αυτό μοντέλο προσφέρει απαράμιλλο επίπεδο στιβαρότητας και αξιοπιστίας, εξασφαλίζοντας απόλυτα τον επαγγελματία χρήστη, στην καθημερινή του δουλειά στο δρόμο.

Το Jumper είναι ένας ακούραστος συνεργάτης του επαγγελματία, και για αυτό η Citroën προχώρησε ένα βήμα παραπέρα σε ότι αφορά την ποιότητα, προσφέροντας καλύτερο σχεδιασμό, περισσότερη άνεση και πληθώρα χρήσιμων τεχνολογιών, σε ένα ιδιαίτερα προσιτό οικονομικό πακέτο. Το νέο Jumper διατίθεται σε ευρεία γκάμα εκδόσεων κλειστών van, σε 3 επιλογές μήκους (L1, L2, L3), 3 μεταξόνια (3, 3.45, και 4.035μ) και τρία ύψη (H1, H2, H3). Όλες οι παραπάνω επιλογές συνοψίζονται σε 8 τύπους κλειστών van, με όγκο που ξεκινά από τα 6 και φτάνει μέχρι τα 15κ.μέτρα.

Τα ισχυρά φώτα τεχνολογίας LED με περίγραμμα χρωμίου κάνουν το Νέο Citroën Jumper να μη μοιάζει με κανένα άλλο επαγγελματικό αυτοκίνητο. Οι σχεδιαστικές γραμμές του καπό υπογραμμίζουν το στιβαρό και δυναμικό του χαρακτήρα. Το μεγάλο παρμπρίζ εκτείνεται ως χαμηλά για μέγιστη ορατότητα. Οι επιβλητικοί προφυλακτήρες είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί, ενώ τα φλας και τα αλάρμ στο πίσω μέρος και στις πλευρές έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι ακόμα πιο εμφανή. 

Το τετραγωνισμένο σχήμα του πίσω μέρους προσφέρει το μέγιστο δυνατό όγκο φόρτωσης, ενώ και οι πόρτες είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να διευκολύνουν τη φόρτωση και την εκφόρτωση.

Citroën Νέο Jumper
Citroën Νέο Jumper

Διαθέσιμοι κινητήρες

Ο κινητήρας HDi 130 με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων παρέχει την τέλεια ισορροπία μεταξύ ισχύος, επιδόσεων, οικονομίας, αξιοπιστίας και σεβασμού προς το περιβάλλον (πληροί τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 5). Ο κινητήρας ανταποκρίνεται στις ανάγκες κάθε επαγγελματία ως προς το φορτίο και τη συχνότητα των διαδρομών το

Νέο Jumper Νέο Jumper Νέο Jumper Νέο Jumper Νέο Jumper Νέο Jumper