Jumpy

Όταν η εργασία γίνεται ευχαρίστηση

Citroën Jumpy

Όταν η εργασία γίνεται ευχαρίστηση

Με μεγάλο χώρο φόρτωσης, αξιοσημείωτες δυνατότητες διαμόρφωσης και οικονομικούς κινητήρες HDi άριστων επιδόσεων, το δυναμικό Jumpy είναι ο ιδανικός συνεργάτης του επαγγελματία που θέλει να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά.

Το Jumpy συνδυάζει λειτουργικούς και εύχρηστους χώρους, με καθαρά σχήματα, με υψηλά επίπεδα άνεσης , συμπεριλαμβανομένων τη θέση οδήγησης που είναι πιο κοντά σε εκείνη ενός MPV από αυτή ενός LCV. Από στιλιστικής πλευράς, το CITROËN Jumpy ξεχωρίζει λόγω του μπροστινού του μέρους που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, την μεγάλη χρωμιωμένη μάσκα με το νέο μεγαλύτερο σήμα ('λοχιόσημο') της μάρκας που εκτείνεται μέχρι τα φωτιστικά σώματα. H νέα ταυτότητα της μάρκας ενσωματώνεται και στο πίσω μέρος, όπου το μοντέλο αναγνωρίζεται με την πρώτη ματιά.Η συνολική εικόνα του στυλ του  εκφράζεται μέσα από την έντονη προσωπικότητα και την εικόνα στιβαρότητας που αντανακλά το αμάξωμα. Οι τονισμένες και καθαρές σχεδιαστικές λεπτομέρειες, και οι αεροδυναμικές φόρμες, είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εμφάνιση και το στυλ του αυτοκινήτου. Τα μεγάλα πλαστικά προστατευτικά, εξασφαλίζουν την προστασία των πλευρών από τις συνηθισμένες, για μέσα στην κυκλοφορία της πόλης, φθορές.

Το Jumpy με τις δυνατότητες φόρτωσης που διαθέτει ( ωφέλιμος όγκος φόρτωσης 5 κυβ. μ., ωφέλιμο φορτίο 1000 κιλά, διαστάσεις ΜxΠxΥ 2254x1600x1449 χλστ, άνοιγμα πίσω πόρτας/ύψος 1272χλστ, άνοιγμα πλαϊνής πόρτας/ύψος 1293χλστ), θα ικανοποιήσει την πλειονότητα των απαιτήσεων κάθε επαγγελματία. Εξαιρετικά βολικές στην πρόσβαση είναι και οι συρόμενες πλευρικές πόρτες, που επιτρέπουν την άνετη φόρτωση ευρω-παλέτας ακόμα και από το πλάι, ή οι πίσω αναδιπλούμενες πόρτες που ανοίγουν σε γωνία μέχρι 180°, προσφέροντας εργονομία και αποτελεσματικότητα σε κάθε μεταφορικό έργο.

Εμπνευσμένο από τον κόσμο των επιβατικών αυτοκινήτων, το Citroën Jumpy στοχεύει στην ευχαρίστηση του οδηγού και των επιβατών, αίσθηση που ενισχύεται από τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες. Το φαρδύ επικλινές παρμπρίζ και τα μεγάλα πλευρικά τζάμια προσφέρουν άπλετη ορατότητα και φωτεινότητα. Μεγάλη προσοχή έχει δοθεί και στη θερμική άνεση μέσα στην καμπίνα, με τη βοήθεια ενός ιδιαίτερα αποδοτικού συστήματος κλιματισμού. Σχεδιασμένο με γνώμονα την εργονομία, το ταμπλό παρέχει άμεση πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες. Το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης eMyWay διαθέτει πανοραμική επιλογή Birdview για ευδιάκριτη απεικόνιση κάθε διαδρομής στην οθόνη 7". Μέσω της οθόνης αυτής και των χειριστηρίων που είναι τοποθετημένα στο τιμόνι, μπορείτε να περιηγηθείτε στις λίστες της φορητής μουσικής συσκευής ή του MP3 σας ώστε να απολαύσετε στη συνέχεια την αγαπημένη σας μουσική μέσω του Ράδιο CD. Επιπλέον, το Citroën Jumpy διαθέτει ένα χρήσιμο kit hands-free Bluetooth*, καθώς και θύρα USB και υποδοχή τύπου Jack. Για περισσότερες πληροφορίες κατεβάστε το έντυπο.

Αποκτήστέ το απο 17.238€*

Σημείωση: Στις αναγραφόμενες αρχικές τιμές των Επαγγελματιών μοντέλων Citroën, δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Citroën Jumpy
Citroën Jumpy

Διαθέσιμοι κινητήρες

Με όποιο κινητήρα και να επιλέξετε, το JUMPY VAN επιτυγχάνει εξαιρετικές επιδόσεις τόσο στον τομέα της οικονομίας, όσο και σε εκείνον του σεβασμού προς το περιβάλλον. Τα αεροδυναμικά βοηθήματα στο κάτω μέρος του αμαξώματος, και το ηλεκτρονικό σύστημα « Volt-control » (μηχανισμός που βελτιστοποιεί τον τρόπο φόρτισης της μπαταρίας), εξασφαλίζουν πραγματική οικονομία καυσίμου, αλλά και ιδιαίτερα χαμηλό οικολογικό αποτύπωμα (εκπομπές CO2 177 γρ/χλμ σε μεικτό κύκλο). Ως όχημα που προβάλλει την επιχείρησή σας, το Citroën Jumpy διαθέτει υπερσύγχρονους κινητήρες που πληρούν τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 5. Ο κινητήρας 1.6 HDi 90 αποτελεί τον ιδανικότερο συνδυασμό δύναμης, επιδόσεων, οικονομίας, αξιοπιστίας και σεβασμού προς το περιβάλλον, προσφέροντας αβίαστες επιταχύνσεις και ευχάριστη οδήγηση, εξασφαλίζοντας υψηλό επίπεδο άνεσης που είναι ιδιαίτερα επιθυμητό στις συνθήκες κυκλοφορίας σε αστικό περιβάλλον