CITROËN C1 URBAN RIDE

CITROËN C1 URBAN RIDE

To ευέλικτο αυτοκίνητο πόλης μόλις απέκτησε χαρακτήρα. Πρόκειται για μία «σχεδιαστική εξέλιξη» τουC1 με ευχάριστο και κομψό design. Διαθέτει φυμέ παράθυρα και κυκλοφορεί σε Λευκό Lipizan, Μαύρο Caldéra, Γκρι Gallium, Γκρι Carlinite και Μπλε Calvi αποχρώσεις. Για όσους χρειάζονται περισσότερο «αέρα», διατίθεται και σε ανοιχτή έκδοση Airscapeμε ανοιγόμενη οροφή σε κόκκινη απόχρωση.

Με μία ματιά μέσα

Το εσωτερικό του C1 Urban Ride έχει επένδυση σε αποχρώσεις παρόμοιες με το εξωτερικό ώστε να υπάρχει μία αρμονία. Χαρακτηριστικό του είναι oχώρος αποσκευών με τη μεγάλη χωρητικότητα η οποία ξεκινάει από τα 196 και μπορεί να φτάσει μέχρι τα 780 λίτρα!

Τεχνολογία που συναρπάζει

Τώρα η οδήγηση γίνεται πιο εύκολη από ποτέ. Στην έκδοση C1 UrbanRide θα βρείτε λειτουργίες που σας «λύνουν» τα χέρια. Ενδεικτικά αναφέρεται το σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα καθώς και περιοριστής / ρυθμιστής ταχύτητας. Τέλος, για να μην αφαιρείστε ποτέ, διατίθεται σύστημα προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας.

Οικονομικό και ευέλικτο

Χάρη στους κινητήρες τελευταίας τεχνολογίας αλλά και το χαμηλό του βάρος, όλες οι εκδόσειςCitroënC1 έχουν χαμηλή κατανάλωση. Ηκατανάλωσηξεκινάειαπό 74.3 mpg/100kmκαι οι εκπομπέςCO2από 88 g /100kmκάνοντας σας να οδηγάτε ξέγνοιαστα μέσα στην πόλη!

Ενδιαφέρεστε να μάθετε ακόμα περισσότερα; Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και κλείστε ένα testdrive!

Share this: